chris-decor-logo-kleiner

Raamdecoratie

Uw privacy was nooit zo mooi.

In ons atelier wordt alles vakkundig gemaakt en we bieden dan ook héél wat flexibele oplossingen voor al uw wensen. Dit alles met een perfecte afwerking zodat u lang kan genieten.

 

U kan hier enkele soorten raambekleding ontdekken maar daarbij houdt het niet op. Uw stoelen of tafel met bijpassende stoffen bekleden? We luisteren graag naar al uw wensen.

 

Door de grote variatie aan stoffen is het mogelijk om voor elk interieur iets passend te vinden. U kan stalen mee naar huis nemen en we komen graag aan huis om u te adviseren in een wereld vol kleuren, patronen en modellen.

Ons aanbod raamdecoratie:

Gordijnen

Overgordijnen

Vouwgordijnen

Lamellen

Paneelgordijnen

Rolgordijnen

Bekleding voor dakramen

Stoffen voor doe-het-zelvers

Kussens en tafelnappen op maat

Onze merken

logo-aristide
logo-Clarke
logo-Dizz
logo-Essente
logo-Gea
logo-Hooked
logo-Kobe
logo-LiveIn
logo-Saum&Viebahn
logo-ursidi
logo-Wind

Types raamdecoratie

Gordijnen

De gewone glasgordijn met een overgordijn scoort nog steeds. We hebben veel stoffen in ons aanbod voor ieders smaak en budget.

Enkele voorbeelden

Overgordijnen

Overgordijnen kunnen je interieur echt maken! Ze weren licht en geluid van buiten. Ze verbeteren ook de akoestiek in grote ruimtes die zonder gordijnen vaak hol en leeg klinken.

Een groot assortiment aan stoffen en afwerkingen zal de meest veeleisende klant gerust stellen.

Er is immers niets zo belangrijk als het detail.

Enkele voorbeelden

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen in transparante of semi-transparante stoffen vormen een hedendaags alternatief voor de meer klassieke glasgordijnen. Ook hier is flexibiliteit en creativiteit troef dankzij ons eigen atelier.

Enkele voorbeelden

Lamellen

Lamellen bieden de perfecte combinatie tussen functionaliteit en sfeer. U bepaalt zelf de mate van lichtinval en privacy, terwijl u geniet van een vrij uitzicht. We bieden zowel horizontale als verticale lamellen aan en dit in verscheidene materialen.

Paneelgordijnen

Dit zijn strakke panelen die naast elkaar schuiven om verschillende combinaties van lichtinval mogelijk te maken. Geef uw modern interieur dat ietsje meer...

Rolgordijnen

Bent u op zoek naar de uiterst strakke en nette look, dan is het rolgordijn zeker iets voor u!

Om het geheel aan te kleden kunt u kiezen voor een passend overgordijn.

Bekleding voor dakramen

Voor een perfecte verduistering bieden wij u oplossingen van de Copa Collection.

Stoffen voor de doe-het-zelver

Ook de doe-het-zelver kan profiteren van ons ruim aanbod aan stoffen en ons vakkundig kleuradvies. Enkele tips, het meten en snijden van de stoffen krijgt u er gratis bij!

Enkele voorbeelden

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.