chris-decor-logo-kleiner

Vloerbekleding

Ons aanbod vloerbekleding:

Vinyl

Vast tapijt

Laminaat

Types vloerbekleding

Vinyl

De vinyl vloeren zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik. Ze zien er prachtig uit en zijn bovendien verkrijgbaar met verschillende eigenschappen al naargelang waartoe ze moeten dienen. Niet alleen zijn de verschillende ontwerpen fascinerend om naar te kijken, ze voelen elk ook apart aan. Structuur vs. effen, mat vs. glanzend, koel vs. warm, braaf vs. gewaagd.

Vast tapijt

Tapijt sluit naadloos aan bij het comfortabele wonen van nu. De materialen zijn voelbaar zacht, warm en comfortabel. De kleuren en structuren zijn verrassend modern. Creatieve combinaties hebben van tapijt weer een eigentijds product gemaakt.

 

Wie huiselijkheid en een relaxed woonklimaat belangrijk vindt, kiest voor tapijt. Maar misschien belangrijker nog zijn de vele praktische voordelen. Zo dempt tapijt geluid en zorgt het voor een betere akoestiek. In de woon- en slaapkamer tellen vooral de warmte-isolerende eigenschappen die zorgen voor lagere stookkosten. En dan is er nog het stroeve oppervlak voor extra veiligheid. Een veilig idee voor iedereen, maar in het bijzonder voor kinderen en senioren.

Laminaat

U droomt van een prachtige vloer die snel en eenvoudig te plaatsen is? Laminaat waarvan alle panelen mooi in elkaar klikken zonder lijm? Met een stijlvol en duurzaam resultaat? Die droom wordt werkelijkheid met laminaat. Dankzij het originele en ongeëvenaarde gepatenteerde kliksysteem, legt u het perfecte laminaatparket waar iedereen gegarandeerd jaranlang van geniet. Wanneer u ooit beslist om te verhuizen, kan u het laminaat  eenvoudig demonteren en herplaatsen.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.